Whippet Center - 2024.06.23. vasárnap 22:25 - Zoltán névnap
 Főoldal  Fórum  Képtár  Videotár  Kutyatár  Useroldalak  Tenyésztők  Regisztráció  Bejelentkezés  Állatmánia.hu  Az állatorvos válaszol
 
 Frissít  Növekvő sorrend  Nyitó hsz  Utolsó hsz  Témák
whippet > szuka > tüzel !!!
Hozzászólni csak bejelentkezés után lehet.
Hozzászólás/oldal: 
Oldal: 
Oldalak (16): 16 15 14 13 12 11 10 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1
Jamie (tag)80. / 1672006.04.26. - 13:40válaszol
Előzmény: igmu (79)
Nahát, Hannácska kitünővel végezhetett drámaszakon!!! Általában a kutyák jó szinészek, de ez túltesz mindenen. :taps: Kérlek, add át neki személyes gratulációmat a következő alakitás alkalmával, bevallom, nagyon tetszik. :-)
A szőlőjáték aranyos lehet. A szőlőt a lányok nálunk is szeretik, de gurigázni azt nem szoktak vele... Ruf csak fintorog az ilyesmire mint gyümölcs meg magok, meg kenyérropi stb, ezeket a "pampukákat" ő nem szereti, meghagyja a lányoknak. :-D
igmu (tag)79. / 1672006.04.26. - 12:35válaszol
Előzmény: Jamie (78)
Hát, ez az. Hanna is csak épp annyit eszik, amennyire szüksége van. Persze ez csak a táp esetében igaz. Csirkehúsból, és a gégéből hányásig enné magát. Ha hagynám. Mert egyen, ha jól esik neki, de ő nem képes mértéket tarani, és ha hány, utána depresszióba esik, és fel kell venni, és elvárja, hogy őt ápolgassuk, mert jaj, kijöttek a finom falatkák a pocijából. És olyankor ahogy mozgatod, úgy marad, és sajnáltatja magát, és úgy néz, hogy látszik a szeme fehérje, és lehajtja a fejét, és felfelé néz, és akkor az ember tényleg megsajnálja. Olyan kis p.csa tud lenni. :) Nálunk még a szőlő az, amit imádnak, és igazi fini zsákmány. Lehet vele játszani, mert ugye gurul, és gyakran hajigálják is. Tök aranyosak, feldobják, és mintha magától mozdult volna meg, úgy csapnak le rá, aztán mikor már annyira szétmegy, hogy már belefetrengeni se jó, akkor megeszik. Mert persze meg is fetrengenek benne.
Jamie (tag)78. / 1672006.04.26. - 11:37válaszol
Hannánál ez tutti alkati kérdés. Nyilat sem leszek képes soha felhizlalni, bármennyit eszik, ugyanilyen vékony marad, legfeljebb még vékonyabb lehetne... Más csontozatú mint Hanna, de ebben ugyanolyanok, nem hiznak! Bár Nyil nem is nagy zabás, de azért azt, amire szüksége van megeszi.
Jamie (tag)77. / 1672006.04.26. - 11:35válaszol
Előzmény: igmu (76)
Olyan aranyosak, ahogy a grétit ropogtatják, nem? Én mindig elgyengülök kicsit tőle! Úgy rakom a Grétimixes zacsit a konyhába, hogy tulajdonképpen hozzáférhessenek, ez a nasi szabad nekik. Oda szoktak szaladni (csak a szukák, Ruf nem!!! Ő csak a hús a hús!) és el-elcsennek egy darab grétit és nagy élvezettel ropogtatják. Néha Nyil hajlamos arra, hogy bevegye magát a zacskóba, és senki mást ne engedjen oda, de elég egy szó, és máris félrehúzódik, és szép sorban járulnak a zacsihoz. Tulajdonképpen csak a ropi élménye mozgatja őket, mert pár szem után abbahagyják, de nagyon szeretem ilyenkor figyelni őket. Más szabad nasi egyébként nincs nálunk, legfeljebb száraz kenyércsűcsök (azt imádják) és a kifejezett kutyarágókák vannak préselt bőrből. (meg ha eszünk, általában mindenkinek jut a minekből egy-egy falat) De a Gréti, az más!
Manyóka olyan kis kedves-aranyos, mint egy cukorka! :szív:
igmu (tag)76. / 1672006.04.26. - 10:41válaszol
Előzmény: Jamie (75)
De láttad, az anyja is ilyen csontos. A doki azt mondta, nem baj, mert egészséges.Ő ilyen fajta, mit ahogy az embereknél is vannak olyanok, (mint az egyik rokonom) akik akármennyit esznek, nem tudnak hízni. Amúgy meg tényleg nagyon mohó. És az se lehet, hogy a kicsi megenné előle, mert külön tálba, ugyan egymás mellett közvetlenül kapják a kaját. Hanna már rég felfal mindent, mikor Manyi még csak a grétit ropogtatja. Azzal kezdi, mert az a kedvence. :vigyorog:
Jamie (tag)75. / 1672006.04.26. - 10:29válaszol
Előzmény: igmu (72)
Hannácska ilyen mohó? :-D :virág: Pedig milyen soványka! Mint egy kis őzike!
Jamie (tag)74. / 1672006.04.26. - 10:28válaszol
Előzmény: Windhund (71)
Remekül! Későn értem haza, már aggódtam, hogy éhes meg fáradt stb, de nagyon boldog volt, tele energiával, és mikor életmentő tápot raktam elé, bele se kóstolt, megvárta a vacsit. Ma már úgy várta meg kint, hogy becsukjam a bejárati ajtót, mikor eljöttünk, eszébe se jutott bent maradni. Szép idő van, élvezik a szabadságot, az előtető a lakás része szerintük, csak szabad. És van két kutyaház, oda be lehet húzódni, és akkor "sétáltatják" meg magukat, amikor akarják. Nagyon hálás vagyok a kertért. :nap: Muindenkinek kivánom, hogy előbb utóbb része lehessen a kertben neki is meg a kutyáinak is! :virág: Csak a kaja miatt aggódom (a keritést megcsináltattam biztonságosra mindenhol), mert hiőba készitek ki tápot, amit napközben Luna elropogtathat, Ruf olyan haspók, hogy hihetetlen. Képes regeli után háromszoros adagot még mennyei boldogságban elropogtatni, és későbbre nem marad semmi. Ő meg egy hét múlva el fog gurulni. :eszik:
Jamie (tag)73. / 1672006.04.26. - 10:23válaszol
Előzmény: Windhund (70)
Jó ötlet ez a zöldséggel való összefőzés a szag ellen, kipróbálom! Ritkán adok nekik zöldséget, m,ert a Grétimixben van, és Ruf annyira utálja, hogyha teheti kikerüli, pl a répakockát, borsót körbenyalogatja és ottmarad a ragyogó tiszta tányérban a két szem répakocka. De Nyil szereti, Luna még nem tudja hogy szereti e. Kipróbálom, köszi az ötletet!
igmu (tag)72. / 1672006.04.26. - 08:16válaszol
Előzmény: Windhund (70)
Apukám az otthoni kutyinak főtt gégét szokott venni. Az Hannát jól át is csapta. De nem azért, mert romlott volt, hanem mert ízlett neki, és utána állandóan apum sarkában volt, hátha kap még. Apu meg persze miért ne adott volna, hisz olyan szépen kérte. :) Jól ment is tőle a hasa, Kőbányán mikor szálltunk le, már nem is bírta tartani, és betojt. Na most képzelhetitek. Gyorsan feltakarítottuk, és eltűtünk, mint csacsi a ködben. Pedig aznap már nem evett, csak akkorra jött ki. :) Ezzel kapcsolatban nincsenek pozitív tapasztalataim. Néha, mikor látok a húsboltban szép nyakat, vagy farhátat, akkor azt kapnak. De mostanában ez elég ritka, engem sikerült sajnos megbolondítani a madárinfluenzával, és nyersen semmit nem kapnak. Főzni meg sajnos nincs időm. De szerintem a Flatazor elég jó minőség.
Windhund (tag)71. / 1672006.04.25. - 22:18válaszol
Előzmény: Jamie (66)
Jamie! Hogy telt Luna első napja odakint a többiekkel?
Oldalak (16): 16 15 14 13 12 11 10 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1